”Cum m-am apucat de sport și am reușit să slăbesc aproximativ 35 de kilograme?”

”Cum m-am apucat de sport și am reușit să slăbesc aproximativ 35 de kilograme?”

Mereu am fost o persoană plinuță, sedentară, sufeream de fiecare dată când intram într-un magazin și nu puteam să îmbrac efectiv hainele ce îmi plăceau, visam la un corp ideal, ascunzând toate, zicând ”sunt bine”. Dar cu toate acestea nu am încercat să fac nimic, în afară de zeci de diete și toate cu efect yo-yo asupra organismului meu. Până într-o zi când am ajuns la un moment de cumpănă, când nu mă mai suportam și am spus că trebuie să fac ceva cu viața mea, trebuie să schimb ceva.

Era într-o zi de vineri, ploioasă, friguroasă, m-am oprit în fața unei oglinzi, m-am uitat la mine timp de câteva minute și am spus: „Eu, din acest moment mă apuc de sport și voi slăbi”. M-am îmbrăcat în ceva sport și m-am apucat de alergat. Ușor, zi de zi am făcut acest lucru, iar din acel moment, aproape zilnic fac sport, indiferent unde m-aș afla. A fost o perioadă lungă, grea, un an și jumătate, a trebuit să schimb multe și pe plan alimentar, efectiv să îmi schimb stilul de viață complet. Nu am crezut că voi reuși vreodată să mă autodepășesc, să am în fiecare zi ambiția de a ajunge la obiectivul propus.

Acum că am ajuns la rezultatele dorite, doresc să mulțumesc Vivertine pentru că mi-ați fost alături și în mod special lui Alex Vezeteu și Constantin Tucaliuc pentru că m-ați ajutat pe partea de antrenamente, nutriție și nu în ultimul rând pe partea de psihic, unde s-au produs cele mai mari schimbări, că m-ați făcut să mă iubesc persoana care sunt astăzi.

Dacă la început sportul și nutriția era o necesitate să ajung unde mi-am propus, acum pot spune că după această experiență mi-am schimbat părerea complet și este UN STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS!

Orice vis îl poți transforma în realitate prin muncă și răbdare!
Stay fit, Sweetheart!

Bianca Ioana Scarlat, studentă anul VI, Medicină Dentară, Univ. „Gr. T. Popa”, Iasi