Reshaper, programul care schimbă vieți! Povestea lui Marian

”Simt că întineresc, am început să fiu un alt om de când am început să vin la Vivertine și, mai ales, de când m-am înscris în programul Reshaper. Este una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat vreodată.”

Acestea sunt vorbele lui Marian Leonte, un om extraordinar pe care am avut plăcerea să îl întâlnesc și care este un exemplu pentru fiecare dintre noi. Marian a fost foarte amabil și a răspuns invitației de a îmi povesti despre experiența sa în programul de slăbire accelerat de Vivertine – Reshaper. Vom afla, pe parcursul articolului, ce l-a determinat să se înscrie la Reshaper, cum a fost experiența per total, dacă a întâmpinat dificultăți sau, din contră, dacă oamenii implicați în acest proiect au fost profesioniști și dedicați. Nu în ultimul rând, vom încerca să primim un feedback legat de Reshaper – a fost o alegere bună sau rea? Va continua să urmeze acest program sau va merge pe drumul său de acum înainte?

Salut, Marian! În primul rând, îți mulțumesc pentru faptul că ai acceptat să discuți cu mine. Poți să ne spui, te rugăm, câteva lucruri despre tine?

Salut! În primul rând, vreau să îți mulțumesc pentru această oportunitate de a-mi împărtăși povestea și cu alți oameni. Mă bucur că avem ocazia să vorbim despre acest minunat program care este Reshaper. Cu riscul de a mă repeta, consider că înscrierea în acest program a fost una dintre deciziile foarte bune ale vieții mele.

Pe scurt, mă numesc Marian Leonte, am 36 ani și, de loc, sunt din județul Iași. M-am născut la Dobrovăț, însă de mulți ani locuiesc în Iași. Nu am prea mult de spus despre mine în afara faptului că îmi place să cred că sunt un tip absolut normal.

Spune-ne, te rog, cum ai aflat de Vivertine? Dar de Reshaper?

De Vivertine am aflat relativ târziu, undeva prin toamna lui 2017. Locul unde lucrez, restaurantul Mamma Mia, a încheiat o colaborare cu Vivertine. Din acel moment noi, angajații, am beneficiat de mai multe discount-uri și facilități în virtutea acestui parteneriat. De programul Reshaper am auzit chiar din primele zile de la startul primei ediții, atât de la staff-ul Vivertine, dar și din discuțiile altor membri ai clubului mai sus-numit.

Când ai început să vii la Vivertine? Ce te-a determinat să alegi acest club de sănătate și sport în detrimentul altora din Iași?

Sincer, momentul în care am decis să vin la Vivertine a fost cel în care mi-am dat seama că trebuie să mă gândesc serios și la sănătatea mea. În mai 2018, am decis că vreau și trebuie să slăbesc. Cântăream 118 kilograme și mă simțeam groaznic. Nimic nu mă mulțumea, eram apatic și mai mereu fără vlagă. Eram supărat și trist mai tot timpul, dar în acea zi de mai am știut că trebuie să fac ceva dacă vreau ca lucrurile să se schimbe. Am avut mai multe motive, dar aș vrea să sublinez două dintre ele:

  1. Problemele de sănătate
  2. Stresul psihologic

Din nefericire, starea mea de sănătate nu este una dintre cele mai bune. Sufăr de mult timp de epilepsie, o boală foarte grea. Nu vreau să crezi că mă plâng, pentru că nu vreau să dau impresia asta, dar oamenii sănătoși trebuie să știe că sunt extrem de norocoși că nu se confruntă cu așa ceva.

Epilepsia se manifestă de obicei prin crize. Spre sfârșitul lunii mai 2018 am început să am chiar și câte trei crize de epilepsie pe lună, o cifră enormă. Am înțeles atunci faptul că această boală mă va distruge în totalitate dacă nu schimb ceva.

Al doilea punct este, destul de ciudat, aproape la fel de rău ca și primul. Am avut de luptat mult timp cu malițiozitatea și batjocura oamenilor. Colegii și prietenii ma tachinau mereu. Unii în glumă, unii cu o răutate pe care eu o consider gratuită. Am avut de toate – de la glume nevinovate până la epitete de genul ”umflatule”, ”grasule”, etc. Poate părea ceva minor, dar este extrem de greu să lupți cu aceste răutăți. Unii poate că nu își dau seama că vorbele dor foarte tare, chiar dacă totul e ”glumă” sau ”caterincă”.

Am venit la Vivertine prima oară pe data de 24.05.2018, țin minte clar această zi. Încă din prima săptămână am știut că am luat o decizie bună. Angajații sunt extrem de amabili, antrenorii sunt profesioniști și foarte prietenoși. O mențiune importantă este managerul sportiv Ovidiu Florea. El m-a ajutat enorm cu sfaturile și buna sa dispoziție absolut molipsitoare. Sala per total, aranjarea, echipamentele – totul la superlativ.

resharesper

Poți să ne povestești, te rugăm, și despre experiența ta în cadrul programului Reshaper?

După cum am precizat și mai sus, am început să vin la Vivertine din mai 2018. Am început să mă antrenez singur, încercând diverse planuri de antrenament, apoi am lucrat cu un antrenor personal. Încă din primele luni am început să observ lucruri extraordinare – o îmbunătățire a formei fizice, în principal. Mă simțeam mult mai bine, eram plin de vitalitate și energie.  Însă lunile septembrie – octombrie au început să aducă cu adevărat vești bune. Ușor, ușor am început să slăbesc – am pierdut aproape 34 kilograme, ceea ce mi se părea un progres uriaș. A fost greu, nu neg, dar rezultatele au fost uimitoare.

În ianuarie însă m-am decis să dau o șansă acestui program despre care auzisem – Reshaper, dar de care nu mă informasem în mod susținut, trebuie să recunosc. Pe data de 8 a lunii, m-am înscris în program. O să vă supărați și poate o să credeți că exagerez pentru că mă tot repet, dar a fost o decizie extrem de bună pentru sănătatea mea.

Încă din prima lună, profesionalismul și disponibilitatea antrenorilor au fost la cel mai înalt nivel. Am beneficiat de un plan de nutriție extrem de minuțios și bine pus la punct. A fost o adevărată provocare să țin pasul cu acest plan, mai ales din prisma faptului că trebuia să gătesc personal aceste mese sănătoase. Dar, cu timpul, a început să îmi placă. Mâncărurile pe care le-am pregătit erau (și sunt în continuare) foarte gustoase, parcă mai gustoase pentru că știam că le-am gătit eu însumi. Cred că mi-am dezvoltat un simț al autocontrolului foarte puternic. A trebuit să renunț la regim alimentar eratic, cu mese la ore nepotrivite și mâncăruri pline de zahăr și grăsimi, iar acest lucru cere o mare forță interioară, te asigur.

Video Marian Leonte

Însă cei care m-au ajutat cel mai mult au fost antrenorii.

Nu am cuvinte să le mulțumesc antrenorilor din cadrul acestui program Reshaper – tuturor, fără excepție. Datorită eforturilor antrenorilor, am ajuns să slăbesc încă 7 – 8 kilograme, de la 84 la 76, în doar 21 de zile. De asemenea, încurajat de progresele din Reshaper, pe 21.04.2019 am participat la Semimaraton Iași 2019, un eveniment sportiv la care nu speram vreodată să ajung.

Reshaper - Semimaraton Iasi 2019

Pentru toate aceste lucruri, le voi rămâne profund îndatorat antrenorilor. Irina Bostan, Alex Vezeteu, Veronica Eva, Constantin Tucaliuc, Ovidiu Florea, dar și Cezar Amititeloaie, toți m-au ajutat cu sfaturi neprețuite legate de nutriție și sănătate. Clasele, exercițiile, disponibilitatea lor fără limită în rezolvarea problemelor noastre și îmbunătățirea performanțelor – toate au fost speciale. Nu am cuvinte să le mulțumesc prin faptul că au depus eforturi uriașe ca să ne ajute să ne dăm seama de potențialul uriaș care există în fiecare dintre noi.

Să înțeleg că ești mulțumit de programul Reshaper. Te gândești să continui? Ai recomanda și altor oameni acest program?

La toate cele 3 întrebări pot să răspund doar o cu un singur cuvânt: DA! Am realizat și învățat multe din acest program, așa că nu mă opresc aici. Încerc să îmi împing limitele cât pot de tare. E doar urmarea naturală a unui an greu, dar frumos, marcat de progrese importante pentru viața, sănătatea și starea mea de bine.

Recomand cu tărie tuturor celor care vor să facă o schimbare în viața lor să încerce Reshaper by Vivertine. Sunt convins în proporție de 100% că este un mediu propice pentru oricine dorește să scape de kilogramele în plus și să își îmbunățească viața. Poate că e timpul lor acum să își clădească o altă poveste, una pe care, de ce nu, să o împărtășească și cu tine! (râde)

Ok, mulțumesc pentru tot Marian, a fost o reală plăcere să discutăm. Te așteptăm în continuare la antrenamente!

Mulțumesc și eu!

Reshaper

 

După cum poți vedea și singur, transformarea lui Marian este incredibilă! Dacă ești în aceeași situație cu el și vrei să faci o schimbare în viața ta, intră aici și înscrie-te. Dacă nu, vino la Vivertine, discută cu antrenorii noștri și începe transformarea vieții tale cu Reshaper!

În încheiere, nu uita: Stay fit, sweetheart!