Recomandari si eticheta SPA

Serviciile VIVERTINE THERAPY SPA sunt destinate exclusiv persoanelor peste 16 ani. Aveti la dispozitie vestiare private pentru a va lasa in siguranta lucrurile personale. Mediul Spa este special conceput pentru a oferi calm si relaxare. Va rugam sa respectati dreptul celorlalti oaspeti la intimitate si liniste, lasand telefoanele mobile pe modul “silentios”.

PROGRAM DE FUNCTIONARE
Luni-Vineri:
Tratamente SPA disponibile intre orele 09:00-22:00
Sambata – Duminica:
Tratamente SPA disponibile intre orele 09:00 – 20:00

TINUTA IN SPA: Va rugam sa renuntati la toate bijuteriile si imbracamintea, pastrand lenjeria de corp. In cazul anumitor tratamente, terapeutul va va oferi lenjerie de unica folosinta. Daca tratamentul dumneavoastra implica si terapie cu apa, este necesar sa purtati un costum de baie.

IN TIMPUL TRATAMENTULUI: Va rugam sa informati terapeutii daca va simtiti confortabil sau neconfortabil, daca va este prea cald sau prea frig, daca masajul este prea usor sau prea ferm. Dorim sa beneficiati de o experienta unica si de aceea va rugam sa comunicati terapeutului orice disconfort legat de terapie sau problema medicala de care sa tina cont.

PROGRAMARI: Sunt recomandate rezervarile in avans, in limita locurilor disponibile. Pentru garantarea rezervarii sunt necesare numele si detaliile dumneavoastra de contact. Pentru programarea sedintelor sau pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati RECEPTIA SPA.

Inainte de a beneficia de orice facilitate SPA sau tratament, sunteti rugati sa treceti pe la Receptia Spa pentru a (re)confirma programarea.

PLATA: Toate serviciile de care veti beneficia in SPA vor fi achitate la Receptia SPA.

CHECK-IN: Va sugeram sa va prezentati la SPA cu minim 15 minute inaintea programarii pentru a va familiariza cu locul inaintea tratamentului. Sosirile tarzii nu vor beneficia de o prelungire a duratei procedurilor programate si li se vor aplica contravaloarea tratamentului total.

POLITICA DE ANULARE: Din respect pentru ceilalti oaspeti, anularile sau reprogramarile este necesar a fi primite cu minim 6 ore inaintea orei stabilite initial, pentru a evita plata unei penalizari. Anularile efectuate cu mai putin de 6 ore inaintea orei programate initial vor atrage plata unei penalizari de 100% din contravaloare. Programarile pot fi modificate doar in functie de disponibilitate. Va recomandam sa urmati tratamentul conform programului stabilit deoarece se poate intampla sa se suprapuna cu programul celorlalti oaspeti, situatie in care nu vom putea raspunde pozitiv solicitarii dumneavoastra.

STARE DE SANATATE : Va rugam sa informati terapeutii aflati la dispozitia dumneavoastra in legatura cu orice problema de sanatate, alergie, accident suferit care ar putea influenta tratamentul sau utilizarea facilitatilor oferite in SPA.

SUGESTII : Recomandarile dumneavoastra sunt bine-venite. Din acest motiv va rugam sa completati formularul de satisfactie disponibil la Receptie.

OBIECTE PIERDUTE : Managementul clubului nu este responsabil pentru pierderea obiectelor sau a banilor in cabinetele de masaj ori in spatiile publice. Va rugam sa va depozitati bunurile in vestiarul personal. Nu aduceti cu dvs. obiecte de valoare sau sume importante de bani.

Va multumim

Va asteptam la relaxare !