Orar Group Training

Pentru a asigura accesul tuturor la orele de grup și pentru a ne respecta între noi, implementăm noi reguli ce se vor aplica tuturor membrilor din Club Vivertine care vor să facă antrenamente de grup sau antrenamente sportive înot:

Regula celor 24 ore: Programările se fac cu maxim 24 ore înainte, în aplicaţia mobilă Vivertine.

Confirmarea prezenței la clase se realizează doar în baza check-in-ului cu amprentă. Dacă nu faci check-in cu amprentă, te rugăm să menționezi personalului de la Receptie faptul că ai programare la clase pentru a face prezența.

Regula celor 10 minute: Prezența la ore se înregistrează cu maxim 10 minute după începerea clasei. Dacă se depășesc cele 10 minute veți figura ca Absent și veți pierde dreptul de rezervare.

Regula celor 2 ore: Având în vedere că locurile sunt limitate, vă rugăm să anulaţi rezervarea cu maxim 2 ore înainte de antrenament sau înot, în cazul în care nu mai puteţi ajunge. Anularea se va face în aplicație.

Regula celor 3 zile: În cazul în care regula de mai sus este încălcată, veți pierde dreptul de a mai face rezervare la clasele de grup sau înot pentru o perioadă de 3 zile. Veți acces la celelalte facilități ale clubului; zona de fitness și cardio.


Mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm la #antrenament!