Eva Veronica – Reshaper

“Succesul inseamna sa vad fete zambitoare la antrenamente, obiective atinse si miscarea transformata intr-un stil de viata.”

1. Cum ai ajuns să practici sport și ce te-a motivat să continui?

Sportul a aparut în viața mea ca o consecință a surplusului de energie si a faptului ca deja ii stricasem mamei un pat si o canapea prefacandu-ma ca sunt o mare gimnasta la Olimpiada. Iubesc miscarea si tot ce tine de un stil de viata sanatos iar asta imi da energie si ma motiveaza sa imi incep fiecare zi cu zambetul pe buze stiind ca fac ceea ce ma reprezinta si imi place.

2. Cat este motivatie si cat este ambitie in practicarea unui sport?Care din cele doua este mai importanta dupa parerea ta?

Ambitia si motivatia merg mana in mana si formeaza o echipa de nedespartit. Sunt doua componente cheie in prcticarea unui sport iar pentru ca suntem atat de diferiti mereu va predomina in noi o componenta sau cealalata insa in final doar impreuna ne pot garanta succesul.

3. In cariera ta de antrenor, care este momentul pe care il consideri un succes, un exemplu pe care il dai celor cu care lucrezi?

Pentru mine succesul inseamna sa vad fete zambitoare la antrenamente( fie ele si la 6 dimineata), obiective atinse si chiar depasite, momentul in care miscarea se transforma intr-un stil de viata . Succes este atunci cand reusesc sa motivez pe cineva si sa il ajut sa nu renunte si atunci cand ne bucurm impreuna pentru ca rezultatele se vad.

4. De ce ar trebui sa ne apucam sa facem sport?

Pentru a trai mai bine si a fi echilibrati, pentru un corp armonios si plin de energie. Pentru cele n beneficii pe care le stim cu totii si nu in ultimul rand pentru ca un interior sanatos se va reflecta intr-un exterior pe masura.

5. Care sunt cele 5 sfaturi pe care le dai celor cu care lucrezi?

Sa isi acorde timp si sa aiba rabdare. Sa isi gaseasca activitatile sportive la care sa participe cu placere si sa faca din asta un obicei. Este foarte important sa nu se opreasca din practicarea sportului chiar daca au ajuns la rezultatele dorite si sa aiba mereu o abordare holistica.

6. Care a fost cel mai bun feedback pe care l-ai primit de la un client? Dar cel mai urat? Cum ai reactionat la acesta din urma?

Nu pot spune ca exista acel cel mai bun feedback pentru ca toate, fie ele pozitive sau negative, sunt constructive. Bine inteles ca cele de la clienti multumiti imi dau putere si energie sa merg mai departe si sunt recunoscatoare pentru ca am parte zilnic de astfel de feedback-uri. In acelasi timp sunt deschisa si catre cele mai putin pozitive si vad in ele o portita de a evolua si a creste ca si antrenor.

7. Pe repede-nainte, cum arata o zi din viata ta?

Ziua mea incepe dis de dimineata cand soarele inca nu a rasarit, cu yoga si putina meditatie apoi nelipsitul mic dejun sanatos. Restul zile mi-l petrec la sala printre antrenamente personale, de grup si oameni frumosi. Am grija ca cina sa fie luata in tihna alaturi de oameni dragi mie si bine inteles la finalul zilei nelipsitul timp cu mine.

8. Dar planul alimentar pentru o zi activa?

Imi incep mereu ziua cu un mic dejun sanatos sau un smoothie plin de vitamine si minerale. Incerc pe cat posibil sa am un regim alimentar echilibrat cu 3 mese principale si sa imi ascult corpul pentru ca stie cel mai bine de ce are nevoie. Seara mananc ceva lejer si mereu cu 3-4 ore inainte se somn.

9. Cu ce iti umpli timpul liber?

In timpul liber incerc sa petrec in egala masura timp cu cei dragi si sa imi rezerv si timp doar penru mine. Imi place sa calatoresc, sa citesc si sa gatesc ceva bun si sanatos.

10. Daca ar fi sa schimbi ceva la tine din punct de vedere al formei fizice, ce ti-ai recomanda?

Mi-as recommda mai multa yoga si stretching pentru ca le consider extrem de importante in viata unui sportiv si antrenor.

11. Spune-ne care sunt cele 5 lucruri care nu ar trebui sa lipseasca din geanta noastra de sport.

O pereche buna de pantofi sport, echipament sportiv adecvat, apa, prosop, haine curate, gel de dus.

12. Care sunt sunt sursele tale de informatie si inspiratie atunci cand e vorba de pregatirea fizica?

O mare parte din informatii le asimilez in timpul workshop-urilor, conventiilor si cursurilor de specialiare la care prticip in mod regulat iar pe langa asta incerc zilnic sa citesc articole relevante.

13. Care este urmatorul tau pas in cariera de antrenor?

Imi doresc sa cresc si sa ma dezvolt profesional, sa invat de la cei mai buni mentori si antrenori si sa am succes in toate proiectele in care sunt implicata.