Vara asta te antrenezi gratuit La Vivertine!

Vara, anotimpul nostru preferat, se apropie cu pași repezi și, ca de obicei, echipa Vivertine ți-a pregătit o surpriză! Pentru că vrem să arăți bine la plajă și să te simți super în pielea ta, îți propunem să vii să te antrenezi GRATIS…toată vara!

Începând cu 1 iunie, la orice abonament de 12 luni (Day Time sau Full Time) achiziționat, primești trei luni cadou. Aceste luni cadou le poți folosi doar tu, adică nu le poți ceda prietenilor sau membrilor familiei tale.

Poate că în iunie ai fost în concediu, te-ai distrat și te-ai bucurat de soare.  Dar dacă ai aflat de această promoție abia în iulie, să știi că oferta rămâne valabilă – primești un bonus de două luni cadou! 

Vara e deja pe sfârșite. A rămas doar o lună, august.  Indiferent de ce planuri ai avut toată vara, noi susținem că cea mai bună idee este să vii la Vivertine, dacă îți dorești să fii într-o formă fizică de invidiat. De aceea îți oferim o lună cadou dacă achiziționezi un abonament începând cu data de 1 august!

Veștile bune nu se opresc aici: Pe tot parcursul verii, la TOATE abonamentele de 3 luni ai un discount de 15%!

Nu mai sta pe gânduri! Hai la Vivertine și începe să lucrezi la corpul tău ”de vară”!

Vino la recepția clubului și alege abonamentul care ți se potrivește sau completează formularul de mai jos și noi te vom contacta cu prima ocazie!

Stay fit, sweetheart!